Algemene voorwaarden

Algemene Voorwaarden

Identiteit van de ondernemer
Fair Vlees
Middelbuurtseweg 7
3911 TE Rhenen

Telefoon: +31 (0)6 17 55 49 04
E-mail: info@fairvlees.nl

KVK-nummer: 30262939
BTW-identificatienummer: NL854397802B01

Levertijd
Helaas kunnen wij geen standaard levertijd garanderen. Meestal duurt het ongeveer 2 tot 3 weken voordat alle pakketten van het dier zijn verkocht. Hierna wordt het dier geslacht en worden de vleespakketten verstuurd. Als alle processen soepel verlopen duurt het circa 4 weken van bestellen tot levering.

Transport
Wij versturen een vleespakket gratis met Post NL. Een familiepakket kun je alleen afhalen. Zodra het dier geslacht is en de vleespakketten gereed zijn om te versturen, ontvang je van ons een e-mail met een track & trace code. Zo kun je eenvoudig online je bestelling volgen. Meestal vanaf het moment van versturen ontvang je jouw bestelling binnen 24 uur.

Betaling
Omdat het dier speciaal voor jou geslacht wordt, is het alleen mogelijk om je bestelling vooraf te betalen. Je hebt keuze uit i-Deal, PayPal, Creditcard of bankoverschrijving.

Herroepingsrecht
Tot het moment dat het dier wordt geslacht is het mogelijk om je bestelling zonder bijkomende kosten te annuleren en de verkoop te ontbinden. Je ontvangt dan je volledig betaling binnen 14 dagen terug op de rekening waarvan je hebt betaald.

Als je reeds een e-mail hebt ontvangen dat het dier voor jou wordt geslacht, is het niet meer mogelijk om je bestelling te annuleren. De vleespakketten worden gekoeld opgestuurd en kunnen vanwege de houdbaarheid ook niet retour gestuurd worden. Let dus vooraf goed op wat je besteld.

Retourneren
Omdat het vleespakket of familiepakket gebonden is aan houdbaarheid en speciaal voor jou wordt geslacht, is het niet mogelijk om je bestelling terug te sturen.

Het aanbod
Bij elk product wordt duidelijk omschreven wat er in het vleespakket is inbegrepen. Alle getoonde prijzen zijn inclusief BTW en de verzending is gratis.

Aansprakelijkheid
Fair Vlees is op geen enkele wijze verantwoordelijk of aansprakelijk voor eventuele schade of gevolgen na het nuttigen van het geleverde voedsel. Dit geldt ook als het voedsel op een verkeerde wijze wordt bereid of de houdbaarheidsdatum is overschreden. Al het door Fair Vlees geleverde voedsel is voorzien van een houdbaarheidsdatum en wordt op een eerlijke en controleerbare manier geslacht.

De prijs
Alle getoonde prijzen zijn inclusief 6% BTW. Fair Vlees behoud zich het recht om de prijzen te wijzigen voor of na de overeenkomst. Zodra de overeenkomst is gesloten staat de prijs vast en mag deze niet gewijzigd worden.

Laat iedereen van ons horen

© 2018 Fair Vlees | Eerlijk en traceerbaar vlees, vers van de boerderij | Google +

Het is momenteel niet mogelijk om te bestellen. Sluiten

0

Your Cart